ScottMadden

ScottMadden

As a large management consulting group, ScottMadden wanted to embrace modern technology and workplace strategies to the fullest. They desired an office space that reflects their forward thinking and employee-centric values and enlisted Planning Interiors to help them achieve their goal.

scottmadden scottmadden

Planning Interiors worked with the ScottMadden team from start to finish to reposition and redesign their office at Piedmont Center North. The new 12,524 square foot space includes a collaborative breakroom, multiple large conference rooms and an open floor plan with sit-to-stand desks. There are themed “neighborhood” collaboration work areas and various types of meeting and private areas designed for breakout work. Pops of teal color run throughout the space to demonstrate a cohesive ScottMadden branding experience.