Allconnect

Allconnect

Planning Interiors was the chosen design team to facilitate Allconnect’s recent office space renovation. The objectives of this project were to incorporate the logo/color scheme of the companies rebranding, as well as redesigning their space to better reflect collaboration and the technology services provided by Allconnect.

 

The overall design was created to boost productivity, employee morale, and new hire incentives. The new space incorporates new workstations, branding walls and use of new logo/branding color palettes. Through the renovation process we were able to salvage some furniture and architectural elements from the old Porsche headquarters while still providing a new identity to Allconnects corporate office. Planning Interiors successfully maximized the budget to get Allconnect as many items as possible on their wish list in the rebranding project. The change gave them more efficient space, collaboration areas, as well as access to natural daylight.