6525 Corners

6525 Corners

6525 Corners was a two-floor lobby commercial interior design for Glenfield Capital. The renovation consisted of a conference/training center, management office, elevator cabs, common restrooms and corridors. We replaced lighting fixtures and updated furniture.

We wanted to create a simple and elegant design with a comfortable and inviting feel. By covering up the existing dated concrete walls with gypsum board, adding new wall coverings, and adding metal accent panels we achieved our goals. We also installed an elegant feature of glass waterfall chandelier over the comfortable blue lounge seating.

The space was upgraded and given a timeless renovation combining a clean, modern aesthetic with classic neutral colors and finishes. The soft blue accents bring the surrounding lake environment indoors.